“Egyedülállóan inspiráló, szakmai,
egy új életszemléletre motivál.”

“Egyedülállóan inspiráló, szakmai,
egy új életszemléletre motivál.”

Szolgáltatásaim

Személyes 1:1
MNDFL-Gestalt coaching

Személyes önfejlesztés és önazonosság keresés a mindfulness és Gestalt coaching eszköztárával. A mindfulness erejével közelebb léphetsz gondolati – és érzelmi mintáidhoz, megélheted az egyensúlyba való megérkezést. A megismerés után tudatos lépésekre, aktív cselekvésre van szükség, melyet Gestalt coaching szaktudásommal támogatok közös utunk során.

Konferenciák

Rendelj egy testreszabott 20-60 perces MNDFL flow meditáció órát vagy motivációs előadást, hogy felfrissítsd a közönséget és beiktass egy inspiráló programot a konferencia megkezdéséhez, napközbeni szünetként vagy lezárásként.

Csapatépítés és Team morál

Növeld a motivációt, hatékony stresszkezelést, bátorítsd a csapatodat másként. Csapatra specializált MNDFL flow programok, hogy inspiráltan és feltöltődve érezhesse magát mindenki.

VIP Sajtóesemény élmény

Rendelj MNDFL flow élményt az Influencerek és a sajtó inspiráló eléréséhez.

Szponzorált mindfulness program

Nagyszerű termékbemutatókhoz, termékelhelyezéshez és márkaismertség növeléséhez. Tervezzük együtt kampányodat, hogy márkádat / termékedet egy értékes program élményével együtt mutassuk meg.

Céges mindfulnes óra
és tréning

Engedd meg, hogy munkatársaid elmélyülhessenek a modern mindfulness világában, ezzel kapcsolódva az erősségekhez és motiváltsághoz önmagukban. Heti rendszerességű MNDFL flow órák és MNDFL flow céges tréningek is elérhetőek.

Adj közönségednek inspirációt, gondolatébresztést, feltöltődést!

Szeretem, amit csinálok. Szeretem körbejárni a partnereim igényét és meglátni, mire van igazán szüksége az adott csapatnak, munkavállalónak, akár egy márka követőinek.

Célom, hogy a mindfulness erejével inspiráljam a változást és eljussak az emberek szívéhez. Barátságos, közvetlen, olykor szórakoztató stílusban szeretném megmutatni a modern mindfulness világát és a lehetőséget, amit kínál nekünk.

A praktikus dolgok híve vagyok. Szeretem, ha használható eszközökkel és a mindennapi életbe könnyen beilleszthető példákkal, gondolatokkal, szemlélettel találkozik a közönségem.

Motiváció életünk teljesebb megéléséhez, motiváció a fejlődéshez. Mindezt interaktívan, a közönséget bevonva, egy egyedülálló mindful élményt adva nekik.

Kiemelt együttműködő partnereim

Vedd fel velem a kapcsolatot!

    Kérlek, jelöld meg melyik terület kapcsán keresel!