MNDFL flow - a well-being ügynökség

A munkavállalói well-being által csökkenthető a hiányzások száma, a kiégés, valamint növelhető az elköteleződés, a teljesítmény és az általános elégedettség.

Mi az a well-being?

A well-being az egészség, boldogság és az általános jóllét élménye. Ez magában foglalja a jó mentális egészséget, az élettel való magas elégedettséget, az életben betöltött cél érzését és a mindennapok kihívásait jól megoldó stresszkezelési képességet. Jóllétünk megtalálása és fenntartása egy izgalmas játék, melyben a MNDFL flow well-being ügynökség szolgáltatásai könnyed módon inspirálnak és segítenek.

Miért fontos a munkavállalói well-being?

Mára a munkavállalói jóllét támogatása a vállalatok számára stratégiai ponttá vált.

Munkahelyi jóllétünk fejlesztéséhez olyan készségeket kell kialakítanunk, amelyek segítenek abban, hogy jól, motiváltan és energikusan űzzük, ami igazán fontos számunkra. Ez magában foglalhatja a szakmai készségek kialakítását, melyek segítenek elérni életcéljainkat, de olyan dolgokat is, mint értékeink megélése és a munka-magánélet egyensúlyának megőrzése. Ezek a készségek lehetővé teszik számunkra, hogy jobban élvezzük a munkánkat, segítve a koncentrált, motivált és sikeres munkavégzést. Ha fejlesztjük a munkahelyi jólétet, a munkánk, és így minden nap élvezetessé és értelmessé válik.

A MNDFL flow egy helyen kínál modern, professzionális és magas minőségű well-being stratégiai tervezést és taktikai kivitelezést, szolgáltatásokat.

Személyes és virtuális well-being szolgáltatások.
Böngéssz az alábbi kínálatban vagy érdeklődj az ajánlatkérés gombra kattintva.

ALVÁSMINŐSÉG

ALVÁSMINŐSÉG

MUNKAHELYI PSZICHOLÓGIA & COACHING

pexels-andrea-piacquadio-1024403

FENNTARTHATÓSÁG TUDATOSSÁG

FENNTARTHATÓSÁG

HANGTERÁPIA & SPIRITUALITÁS

HANGTERÁPIA

INSPIRÁCIÓ ÉLMÉNYEKKEL

ÉLMÉNY

JÓGA & SPORT & MOZGÁS

JÓGA

MASSZÁZS

MASSZÁZS

MEDITÁCIÓ & LÉGZÉSSZABÁLYOZÁS

MEDITÁCIÓ

MINDFULNESS

MINDFULNESS

PÉNZÜGYI WELLBEING

pexels-andrea-piacquadio-935743

SZÉPSÉGÁPOLÁS & AROMATERÁPIA

SZÉPSÉGÁPOLÁS

SZÓRAKOZÁS, MŰVÉSZETEK

SZÓRAKOZÁS, MŰVÉSZETEK

TÁPLÁLKOZÁS

TÁPLÁLKOZÁS

TESTTARTÁS TUDATOSSÁG

TESTTARTÁS

WELL-BEING TALKS & WEBINÁROK

WELLBEING TALKS

Miért válaszd a MNDFL flow well-being ügynökséget

WELL-BEING SZAKÉRTELEM ÉS PARTNEREK

Megannyi magas minőségű szakember, különféle szakértelemmel és szolgáltatással, mindez egy ügynökség szervezésében, egy fedél alatt.

TESTRESZABOTT MEGOLDÁSOK

A well-being stratégiai gondolkodásnak köszönhetően mindenki a számára leginkább támogató és inspiráló well-being szolgáltatást kapja.

EGY HAVI SZÁMLA

Az ügynökség mindent leszervez az ügyfél számára. A sokrétű szolgáltatás csomagért egyetlen számla érkezik, nincs szükség extra tranzakciókra és megállapodásokra a partnerekkel.

TRENDSETTER ATTITŰD

A nemzetközi -és hazai piaci tapasztalatnak köszönhetően a MNDFL flow kreatívan, professzionálisan keresi és alkalmazza a legújabb trendeket well-being területén.

MINŐSÉGI ÜGYFÉLKAPCSOLAT

A szolgáltatás lelkét az emberi kapcsolatok és a jóllét megteremtése adja. Az ügynökség fókuszában valódi emberek és a rájuk fordított figyelem áll. Rugalmasság, közvetlenség és könnyedség vár az ügyfélre, ami élvezetessé teszi a közös munkát.

Amit a MNDFL flow well-being ügynökség adhat a vállalatnak:

01

KUTATÁS ÉS CÉLMEGHATÁROZÁS

 

MNDFL flow well-being konzultáció és kutatás, melyben megismerjük a szervezet jelenlegi helyzetét, well-being attitűdjét, majd a mért adatokon keresztül meghatározzuk well-being stratégiai céljait. Minden vállalat más-más kihívással találkozik, más mérhető cél támogatja igazán hosszútávon a kiegyensúlyozott működését.

02

WELL-BEING STRATÉGIA MEGALKOTÁSA

 

Modern MNDFL flow well-being stratégia, mely professzionális és könnyed módon segít a szervezetnek látni az irányokat, a munkavállalói jóllétét leginkább támogató eszközöket. Hosszútávon beépíthető terv, amivel a well-being nem csupán egy kipipálandó feladat, hanem szemlélet és jól működő szokás lesz a munkavállalók számára

03

WELL-BEING KOMMUNIKÁCIÓ MEGVALÓSÍTÁSA

 

A munkavállalói szegmensek megismerésével más-más módon érdemes a well-being szemléletet közvetíteni. A MNDFL flow well-being kommunikáció segítségével egy holisztikus irányt is képes a szervezet megfelelően átadni úgy, hogy a munkavállalók különbözősége és egyedi igényei ellenére egységes marad az átadott szemlélet és kommunikáció.

04

STRATÉGIAI WELL-BEING IMPLEMENTÁCIÓ

 

A MNDFL flow well-being stratégiában meghatározott pontok taktikai megvalósítása, operatív szervezés, mely az ügynökségnek köszönhetően egy kézben marad, így az adott vállalatnak megkönnyíti a kivitelezést. A well-being tervek kiértékelése is a folyamat része, a follow-up lehetővé teszi, hogy mérhetővé váljon a munkavállalói jóllét és elégedettség.

Hozd el a MNDFL flow-t a munkahelyedre.
Tudj meg többet arról, hogy a well-being ügynökség hogyan erősítheti és emelheti az embereket a vállalkozásban.
Amit leginkább fejlesztenék a munkahelyen