Kosár

Vállalati fejlesztő tréningjeink

Fejleszd csapatodat a modern well-being kategória minőségi és releváns tréningjeivel. Válogass a területek közül vagy akár építsük fel együtt a team fejlesztési tervét. A tréningek mellé well-being kommunikációs csomag is vásárolható, mellyel a vállalati kommunikáció részévé válik az adott tréning anyaga és szellemisége.

01

Valahova tartozás tréning

Valahova tartozás – A valahova tartozás természetes emberi igényünk és jóllétünk szerves része: általa nyugodtabbak és boldogabbak vagyunk, mindemellett a bennünk lévő potenciált is jobban képesek vagyunk aktiválni. Építsetek ki egy olyan vállalati befogadó kultúrát, amely ünnepli a sokszínűséget és mindenki számára lehetővé teszi a tanulást és a fejlődést. 

A Valahova tartozás tréning feltárja az összetartozás legújabb tudományát, stratégiákat kínál a munkahelyi kulturális változásokban való eligazodáshoz és eredményes, tartalmas beszélgetéseket indít el egy mélyen emberi témáról, amely mindannyiunkat érint.

02

Tápláló boldogság - Étkezéssel kognitív egészségünkért

Élelmiszer választásunk erőteljes szerepet játszik kognitív egészségünkben: képesek vagyunk gondolkodni, tanulni, összpontosítani és a legtermékenyebb, legkreatívabb énünkké válni általa. 

A Tápláló boldogság tréning egy új kognitív táplálkozás tanulási szemléletet hoz be. A tréning alatt megérthetik a résztvevők az ételek és mentális egészség kapcsolatát. A szakértők által vezetett program a mentális jólléttel és a kognitív táplálkozással kapcsolatos legújabb tudományokra és kutatásokra támaszkodik, hogy segítse az embereket az agy számára egészséges táplálkozási szokásokat kialakítani és fenntartani, miközben erősíthetik mentális és kognitív egészségüket. A modern well-being egyik legfontosabb témája, mely a hosszútávú jóllétet támogatja a magán -és szakmai életben is!

03

Boldog szülő otthon és a munkahelyen

Szülővé válásunk első pillanatától kezdve megváltozik gondolkodásmódunk és prioritásaink. A Boldog szülő otthon és a munkahelyen tréning tabuk nélkül kinyitja a munka és magánélet közötti zsonglőrködés területeit, hogy aztán használható rutinokat alakíthasson ki minden szülő az egyensúly érdekében. 

Igenis elérhető az egyensúly szülőként úgy, hogy teljesnek éljük meg a mindennapokat otthon és a munkahelyen is. Szó esik a kreatív gyermeknevelés azon részeiről, mellyel a gyermekeket lehet segíteni az egészséges jóllét megteremtésében.

04

Jóllét és teljesítmény

Megvan az oka annak, hogy a légitársaság utaskísérői arra oktatnak bennünket, hogy vészhelyzetben először biztosítsuk saját oxigénmaszkunkat, hogy tudjunk segíteni másokon. Ez mindig igaz, de különösen fontos kihívásokkal teli időkben. 

Ez a tréning feltárja a jóllét és a teljesítmény közötti tudományosan alátámasztott összefüggéseket, mindemellett olyan mikrolépéseket kínál, melyekkel a résztvevők azonnal elkezdhetnek az életet javító szokásokat kialakítani.

05

Virágzó Onboarding

Készülj fel a sikerre az új munkahelyen – a tréning nem titkolt célja, hogy megelőzze a kiégést és hosszútávon egyensúlyban maradhasson az új belépő. 

Az új munkakörbe való belépés nem csupán egy új szerepkör betöltését jelenti. Ez egy lehetőség az újrakezdésre, felkészülés  a folyamatos sikerre, jóllétre és célok elérésére – kiégés mentesen. Ez a tréning az újonnan felvett személyeket és vezetőiket egyaránt támogatja a megérkezés kulcsfontosságú szakaszaiban, az első héttől kezdve a 30, 60 és 90 napos bejelentkezésig. Ez a szakaszos megközelítés lehetővé teszi a szokások kialakítását, a prioritások felállítását, és a szerep alakulása során a nagyobb cél átgondolását.

06

Generációk a munkahelyen, hogyan tanuljunk egymástól

Napjainkban 4 generáció dolgozik egymás mellett, óriásira nőtt a különbség a különböző generációk munkamorálja és a teljesítményről elképzelt ideálja között. A Generációk a munkahelyen, hogyan tanuljunk egymástól tréning során megérthetjük a másik generáció miértjeit és hogyanjait, így hidat képezhetünk a két oldal között. 

A híd mindig összeköt és egyben elválaszt – megismerhetjük saját nézőpontjainkat, találkozhatunk a másik nézőpontjával, melynek köszönhetően a munkahelyen is elindulhat a megértés és párbeszéd.

07

Vállalati önszabályozás - személyes megértés a vállalati sikerért

Az önszabályozás mint téma a következő éveinket fogja meghatározni. Proaktív cselekedet a vállalat részéről, emellett fogyasztó illetve fogyasztásorientált. Amikor a vállalat önmaga ismeri és tudja a saját fogyasztási korlátait, és javaslatokat tesz a fogyasztók felé csak azért, hogy támogassa őket, versenyelőny lesz. 

Az egyéni önszabályozás fontosságát közel 40 éve kutatja a pszichológia, legtöbbször a függőségekkel kapcsolatosan kerül előtérbe. Ennek a tételnek a fogyasztói magatartásba, vagy gazdaságba való áttétele jövőnk egyik meghatározó lépése. Progresszív, trendet megelőző tréning, mely nem csak egyénileg tesz minket elégedetté, de a vállalat sikeréhez is jelentősen hozzáad – megtanítja a résztvevőknek az önszabályozás jótékony módszereit, amellyel a fogyasztói és a gazdasági világban is tudatosabb döntéseket fognak hozni, emelni a szervezetet eredményességét.

08

Teljesítmény -és energiafokozó Gamma meditációs workshop

Teljesítmény -és energiafokozó meditációs workshop. A légzés hatására önismeretre nyersz, oxitocint termel a test és jóllétet teremtesz a testben. Igazi good feeling pillanatok várnak a tréning résztvevőire, melyet a gyakorlás után is érezhetnek a technikának köszönhetően. 

A Gamma agyhullámról 2010 óta beszélnek. A gammát már 40 hz-től számítják. dr Joe Dispenza meditációban előfordult már 200 hz-es gamma agyhullám. Dispenza gyakorlatát átvéve és kicsit frissítve készítettünk el többféle gamma meditációt nektek. A gamma agyhullám olyan magas frekvencia számot produkál, hogy bekapcsolja az összes agyterületet, miközben oxitocin termelődés indul el a testben, így szeretetben ül az egyén. Hatalmas energiák szabadulnak fel, amelyet teljesítményre, fókuszációra is lehet használni. Személyes EEG kutatásaink eredményeként bizonyítottan kimutatható a Gamma meditáció alatt megnövekedő Gamma agyhullámok aránya.

09

Reziliencia - megingathatatlan rugalmasság

A Reziliencia – megingathatatlan rugalmasság  vállalati fejlesztő tréninggel a jobb ellenálló képességet alakítjuk ki együtt rutinok és modern praktikák, gyakorlatok segítségével. Az rezilience fejlesztése  a gyarapodást szolgálja, nem pedig csak a túlélést. 

A résztvevők megtanulhatják, hogy fejleszthető ki olyan kulcsfontosságú belső erősség, mint a negatív elfogultság, fájdalmas gondolatok és érzések elengedése, belső béke, remény, hála, együttérzés és érzékenység. A belső erő felfedezésével nyugodtak, magabiztosak és boldogok tudunk majd maradni, függetlenül attól, hogy mit hoz az élet és milyen kihívással kell szembenézni épp. Bátorító és lényegre törő foglalkozás a pozitív neuroplaszticitás tudományán alapulva.

10

Mentális egészség tréning - Stresszkezelés - Work-Life balansz

Milyen a csapatod munka-magánélet egyensúlya? Érezted akár te magad valaha úgy, hogy az életed túl mozgalmas ahhoz, hogy igazán élj – mintha nem lenne elég időd a hiteles kapcsolódásra azokkal, akiket szeretsz? Életörömre, önbizalomra és egyszerű jó érzés pillanatokra vágysz? Kíváncsi vagy, miért különbözik a férfiak és a nők stressz megküzdési készsége?

Ezzel a modern Mentális egészség tréninggel visszakerülhetsz az egyensúlyba, mely egyfajta hídként működik a munka és az élet között. Különböző MNDFL flow-féle mindfulness technikákkal javíthatod a fókuszodat és a koncentrációt, ami jótékony hatással lesz mundád minőségére és a hatékony munkavégzésre. A praktikus gyakorlatok által elmélyítheted az együttérzést és a kapcsolatot önmagaddal, melyet a kapcsolataidban is érzékelsz majd minőségileg. Mind a személyes idődet, mind a másokkal együtt töltött időt másként élheted meg, éberebb figyelmet fejlesztesz a legfontosabb dologra benned és körülötted, az életre.

11

Home office hatékonyan és boldogan

A Home Office mára a valóságunkká vált. Mindenki találkozott vele valamilyen formában, kinek kihívásokkal telien, kinek könnyedén, a határokat jól érezve, feltöltően telt. A pandémia óta sokat tanulhattunk önmagunk otthoni működéséről és a digitális világ dinamikájáról – mégis a tapasztalatok ellenére sokan kiégett, egyensúly vesztett állapotról számolnak be. 

A Home office hatékonyan és boldogan tréning feltárja azokat a gócpontokat, melyek elakadást, elégedetlenséget és hosszútávon kiégést okozhatnak. Számos praktikus, inspiratív trükköt bemutatva újra visszahozza az örömet és fókuszáltságot a távoli és hibrid munkavégzésbe. Az otthonról dolgozó ember teóriájával is foglalkozunk, a szervezet minden szintjének megfelelően elkezdjük megérteni a vállalati attitűdöt a témában. A tréning során optimális működésre kapcsolunk, a személyiségjegyeknek megfelelően feltárjuk igényeinket, megtanulunk a nekünk megfelelő szintű kapcsolódni és összpontosítani. Őszinte és hasznos időtöltés minden csapattagnak.

12

Személyes sémák hatása a munkahelyi működésünkre

Munkahelyi feladataink nemcsak szakmai fejlődésünkre vannak hatással, hanem személyes érzelmi és társas kapcsolatainkra is. Izgalmas működési tény, hogy személyes, akár régmúltból hozott sémáink a munkahelyünkön is dolgoznak bennünk és befolyásolják a mindennapokat és kapcsolatainkat. A Személyes sémák hatása a munkahelyi működésünkre tréning által felismerhetik a résztvevők saját sémáikat, a tranzakció anazízis által együtt közösen mélyítjük az önismeretet és a társas kapcsolati jóllétet. A tréning során feltárjuk a sémák negatív hatásait, a társas elkülönülés megjelenését és közösen orvosoljuk, hogy építő és kiegyesúlyozottabb munkahelyi kapcsolatokat alakítsunk ki. 

A sémák világában a vállalati játszmákat és olyan ismétlődő mintákat is feltárunk, amelyeket tudatalattinkban játszunk el a társas interakciók során. Munkahelyi kapcsolatainkban is felbukkanhatnak ilyen játszmák, befolyásolva a kommunikációt, konfliktuskezelést és az együttműködést. A tréning során megismerjük ezeket a játszmákat és megtanuljuk, hogyan tudjuk hatékonyabban kezelni és megoldani őket.

13

Kiégésmentesen a célok felé

A stressz a szakmai élet ténye, de a szélsőséges és akár észrevétlen folyamatos, megszokott nyomás gyakran kiégéshez vezethez. A kiégés “járványszerű” terjedésének megállítását célozza a Kiégésmentesen a célok felé tréning. A foglalkozás alatt feltárjuk a kiégés előjeleit, preventív és a kiégés állapotában lévő résztvevőknek is hatékony eszközöket adunk a kezébe. 

A kiégés megoldása gyakran munkahelyi, csapat- vagy szervezeti szintű változtatásokat igényel. De önállóan is tehetünk lépéseket a felépülés és a megelőzés felé. Mindezeket a területeket feltárjuk és megoldásorientáltan állunk a témához. A kiégés a sikeres út red flagje, nem pedig kitüntetett mérföldköve. Mi hisszük és valljuk, hogy a sikeres úton kiégésmentesen is járhatunk!

14

Bizalom - bennünk és közöttünk

A bizalom bonyolult, ám az ügyfeleknek és a munkavállalóknak egyértelmű prioritásai vannak – amit a helyzetek szereplői gyakran figyelmen kívül hagynak. Bizalom nélkül nehéz az élet, de arra talán először nem is gondolnánk, hogy a bizalom a jövőt is megalapozza, kedvet csinál hozzá. Bizalom nélkül nem működne globális világunk sem, fogyasztói oldalról is érdemes megismerni ezt a területet.

A bizalom kiépítése és fenntartása jelentősen befolyásolt a kultúra által, olyan környezetet keres mindenki, amilyet ismer és amiben otthonosan mozog. Vállalati szempontból a bizalom megértése plusz energiákat szabadít fel és fejlődést hoz, garantálja a mélyebb megértést, a nézőpontok bővülését – valamint a források, idő és pénz megtakarítását a szervezeten belül.

15

Társas élet a munkahelyen: kapcsolatok, közösségek, hálózatok

A Társas élet a munkahelyen: kapcsolatok, közösségek, hálózatok tréning arra keresi a választ, hogy a természetes és mesterséges, homogén és heterogén emberi közösségekben mi terjed és hogyan. A tréning által felismerhetjük saját vállalatunk kapcsolati, közösségi és hálózati mintáit. 

A munkahelyi pletyka: mit kezdjünk vele, és mire lehet jó?        Szokás mondani, hogy egy vállalat tudattalanja a szervezeti pletyka vagy egy még szemléletesebb képpel: a formális kommunikáció a csontváz, az informális az idegrendszer. A pletyka gyorsan jelzi a feszültségeket, működési hibákat. Mivel a hatékonyság mindenféle munkaadó szempontjából a legfontosabb cél, így nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a kommunikációs csatornát sem. Az együttműködés és a hierarchia területén nagy károkat tud okozni a negatív szóbeszéd – a kompetenciák megkérdőjelezése nagyon megnehezíti a hatékony közös munkát. Az egyéni és a cég hírnevének építése vagy éppen rombolása is komoly következményekkel járhat.

16

A munkahelyi pletyka: mit kezdjünk vele, és mire lehet jó?

Szokás mondani, hogy egy vállalat tudattalanja a szervezeti pletyka vagy egy még szemléletesebb képpel: a formális kommunikáció a csontváz, az informális az idegrendszer. A pletyka gyorsan jelzi a feszültségeket, működési hibákat. Mivel a hatékonyság mindenféle munkaadó szempontjából a legfontosabb cél, így nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a kommunikációs csatornát sem.  Az együttműködés és a hierarchia területén nagy károkat tud okozni a negatív szóbeszéd – a kompetenciák megkérdőjelezése nagyon megnehezíti a hatékony közös munkát. Az egyéni és a cég hírnevének építése vagy éppen rombolása is komoly következményekkel járhat. 

A munkahelyi pletyka: mit kezdünk vele és mire lehet jó tréning szórakoztató módon mutatja be a “vállalat tudattalanját”, hogy aztán ezeket az információkat hatékonyságba fordítsa.

17

Empatikus munkahely

Miért számít az empátia és hogyan lehet ösztönözni az empatikus vezetést? Nagyon fontos, hogy a vállalatok hatékonyabb menedzsereket és vezetőket vegyenek fel és fejlesszenek ki, akik képesek előremozdítani szervezetüket a jó és a kihívásokkal teli időkben egyaránt. Ehhez túl kell tekinteni a hagyományos menedzsment-fejlesztési stratégiákon és a sikerhez legfontosabb készségek fejlesztésén.

Az egyik ilyen képesség az empátia, mely egy létfontosságú vezetői kompetencia. A legtöbb esetben egy soft skillnek gondolják, amelyet teljesítménymutatóként kevésbé tartanak fontosnak, ám kutatások kimutatták, hogy a mai sikeres vezetőknek jobban „személyközpontúaknak” kell válniuk, és képesnek kell lenniük arra, hogy jól együttműködjenek a különböző csapatokból, részlegekből, országokból, kultúrákból és hátterű emberekből. Az empátia munkahelyi kimutatása – amely az érzelmi intelligencia és a vezetési hatékonyság kulcsfontosságú része – általánosságban is javítja az emberi interakciókat, és hatékonyabb kommunikációhoz, pozitív eredményekhez vezethet mind munkahelyi, mind otthoni környezetben.

18

Énidő menedzsment

Amikor teljesen elmerülünk egy tevékenységben, az elménk hajlamos arra, hogy koncentrálttá és élesebbé váljon. Az énidő lehetővé teszi, hogy elménk stabilabbá, csendesebbé váljon, elősegíti a tudatosságot, új energiákat hasznosít és figyelmesebbé válik. Mégis a munkahelyi teendők közti zsonglőrködésben sokan elveszítik a kapcsolatot önmagukkal és a sor végére helyezik az énidőt. 

A munkahely – magánélet egyensúlyának kihívásai indulatokat, memóriavesztést, eredménytelenséget, sőt depressziót is okozhat. Ha időt szakítunk a zavaró tényezők megszüntetésére és a kapcsolat megszakítására, az növeli a pszichológiai jóllétünket és elkötelezettebbé, produktívabbá tehet bennünket. A Benson-Henry Institute szerint az énidő segít megtapasztalni a tempóváltást, megfordítja a tudatosságot belülről, hogy az elme helyreállíthassa természetes egyensúlyát, segítsen javítani a fókuszt, a kreativitást, az energiát, a temperamentumot és a termelékenységet. Tanuljuk hát meg együtt az egyensúly visszaállítását!

19

Vállalati vitakultúra tréning

Nálatok van konfliktus kultúra van a vállalatnál? Amikor a szervezetek kultúrájukról beszélnek, ritkán beszélnek „konfliktuskultúrájukról” – vagyis a munkahelyi interperszonális viták rendezésének írott politikájáról és eljárásairól, és ami még fontosabb, az íratlan szabályokról.

Kutatók azt találták, hogy sok munkahelyen nincsenek azonosítható stratégiák a felmerülő mindennapi interperszonális konfliktusok megoldására. A szervezettől és a vezetéstől (sőt az egyes vezetőktől) függően különböző ösztönzők állnak rendelkezésre az együttműködésre – vagy a versengésre és a konfliktusokra – a munkavállalók között. A vállalati vitakultúra tréning során megismerhetik a résztvevők, hogy mi történik valójában egy munkahelyi dráma alatt, milyen hatásai vannak ezeknek a konfliktusoknak, hogyan kezeljék valóban a problémát (ne csak tüneti szinten).

20

Feedback tréning

Ismerd meg a visszajelzés fontosságát a vállalati környezetben. Napi szinten a visszajelzés elengedhetetlen eszköze a megfelelő kommunikációnak és a fejlődésnek. Ahelyett, hogy csak azt mondanánk a kollégáinknak, mi a jó és mi a rossz, a Feedback tréning során kiszélesíthetjük a repertoárt, megismertetjük a digitális világra alkalmazott jó módszereket, egyben a résztvevők jövőképét és önképét. A visszacsatolás erősíti a kapcsolatot a vezetők és a munkatársak között.

Ahhoz, hogy a feedback egy jól működő motivátorrá váljon, meg kell ismernünk a feedback működését is. Ismerjük meg együtt, hogy az eredmények emberileg és számokban is észlelhető legyenek.

21

Kérdezéstechnika

A kérdések feltevése segíthet többet megtudni más emberekről, a különböző elképzelésekről és a körülötted lévő világról. A különböző típusú kérdezési technikák használatának megértése segíthet előrehaladni a karrierben, javítani az interakciókon és interperszonális készségeken, mindemellett jól alkalmazható meggyőzésre, feszült helyzetekben és a fontos pontok tisztázásában.

A kérdezéstechnika tréning során számos kérdezési technikával megismerkedhetnek a résztvevők, melyeket stratégiai szinten tudnak majd alkalmazni, valamint megtanulják, hogy mikor-melyiket érdemes bevetni majd a jövőben.

22

Alvástréning: hogyan aludj jól, hogy jól teljesíts

Míg a munkabeosztás és a stressz befolyásolhatja az alvást, ennek az ellenkezője is igaz. Az alváshiány miatt fáradtnak, kevésbé kreatívnak érezhetjük magunkat, mindemellett nehezebbé válik a fontos projektekre való összpontosítás is. Ha feláldozzuk az alvást a munkára, majd többet dolgozunk a kieső termelékenység pótlására, az egy kimerítő ciklussá válhat. 

Az alvás és a munkateljesítmény közötti összefüggések megértése képessé tesz bennünket arra, hogy komolyan vegyük a témát és véget vessünk ennek a civilizációs mintának. Az Alvástréning: hogyan aludj jól, hogy jól teljesíts foglalkozás alatt megérthetik a résztvevők az alvás-munka kapcsolatát, az alvászavar emberi és gazdasági hatásait, és rengeteg olyan praktikával találkozhatnak, mellyel nemcsak a jóllét, de a munkateljesítmény is javítható.

23

Nyílj meg a kommunikációdban! - a könnyed társalgás és jó benyomás tréningje

A Nyílj meg a kommunikációdban! a könnyed társalgás és jó benyomás tréningje. A tréning során feltárjuk, hogy a felszínes csevegések helyett hogyan tudunk irányítótt, jó beszélgetéseket megvalósítani. Olyan készségeket fejlesztünk melynek köszönhetően ismeretlenekkel is könnyedén tudunk majd társalogni. Megismerhetik a résztvevők a társas kapcsolatok etikettjét és protokolljait. 

A jó benyomás is fontos terület a tréning során, inspiratív módon megtanuljuk, hogy lehet jó benyomást tenni másokra. Legyél akár zárkózottabb ember, mi megtanítjuk, hogyan mutasd meg magad hatékonyan, jóérzéssel, a saját határaidon belül.

24

Networking és kapcsolatépítési ismeretek tréning

A Networking és kapcsolatépítési ismeretek tréning során a kapcsolatépítés lehetőségeivel és platformjaival ismerkedünk meg. Komoly inspirációt adhat sales területen dolgozók számára a tréning tartalma, amely feltárja a személyiségtípusok alkalmazásának lehetőségeit értékesítés közben, megmutatja az értékesítés jól működő technikáit. A tréning során elmélyedünk a non-verbális kommunikációban és annak megértésében gyakorlatban. A tréning során szeretnénk számos inspirációt adni, mellyel színesíthető egy tárgyalás vagy prezentáció pillanata.

Vállalati modern well-being fejlesztés

Érdekel bármely fejlesztő tréning? 
Kialakítanád csapatod fejlesztési tervét közösen velünk? 
Kérjük, add meg az alábbi adatokat, hogy kapcsolatba léphessünk Veled.

Amit leginkább fejlesztenék a munkahelyen