Kosár

Ismerd meg a céges rendezvények well-being oldalát!

Légzés és mozgás harmóniája

A föld örök ritmusaitól inspirálódva hívd vissza az egyensúlyt és a harmóniát az életedbe. Tapasztald meg a légzés és mozgás harmóniájából jövö bölcsességét, mint egy mindenre kiterjedő életmódot, amely egyesíti az elmét, a testet és a szellemet. Tapasztalt szakembereink segítenek elmélyíteni gyakorlásodat.

Mozgás

Akár új fitnesz-rutinba kezdenél, akár aktív sportember vagy, az Modern Menedzser Elvonulás edzései segítenek elérni a fizikai és mentális jóllétet. Szakembereink szorosan együttműködnek veled, hogy optimalizálják fitness rendszeredet, kijavítsák a testtartási egyensúlyhiányokat, és megkönnyítsék a mély relaxációt a megerőltető tevékenység időszakai között.

Erősítsd meg test-lélek kapcsolatodat, és építsd ki az ellenálló képességedet intelligens mozgáselemzéssek, kreatív gyakorlatokkal és energia kiegyensúlyozó kezelésekkel. Ahogy a tested természetes energiatartalékai feltöltődnek és felfrissülnek, újonnan energikusan érezheted magad a bőrödben és visszatalálsz az egyensúlyi állapotodhoz.

Megerősödés

Erősödj vissza hatékony béke terápiás módszerekkel, enyhíts mentális és érzelmi stresszeden és állítsd helyre tested-elméd-lelked egyensúlyát. A nyugodt helyszínek, a természet megnyugtató körbeölelése ideális a súlytalanság, öröm, szabadság és kiengedés megéléséhez.

Earth-to-Table táplálkozás

Az Earth-to-Table táplálkozás ígéretet tesz az összetevők nyomonkövethetőségére, és friss, helyben betakarított és fenntartható forrásból származó élelmiszereket kínál, amelyek támogatják a hazai gazdaságokat.

Kulináris filozófiánk elköteleződéssel teli, az egyedi összetevők mélyreható feltárását hangsúlyozza.  A tápláló étkezés lehetőségeket kínál minden Elvonulónak, hogy emlékezetes élményeken keresztül tartós személyes átalakulásba lépjen.

Természetes szépülés & Anti-Aging

Ébreszd újra bőröd és hajad természetes vitalitását, tapasztald meg a bőr mély átalakulását, amelyet a fejlett tudomány és az ősi bölcsesség erőteljes kombinációja vezérel. A mimikai vonalak kiegyensúlyozása, tonizálása és lágyítása megújítja a bőr megjelenését, míg a méregtelenítő terápiák visszaállítják a fejbőr mikrobiomjának egészségét.  A gondosan megválasztott terápiák segítenek a stressz és a környezeti tényezők által okozott károk ellen.

Gut Reset & Testsúlykontroll

Minél többet tanulunk az emésztőrendszerről, annál inkább ráébredünk, hogy az egészséges bél mikrobióta létfontosságú az általános jólléthez.

Szabadulj meg a méreganyagoktól sejtszinten, állítsd helyre a mikrobiom természetes egyensúlyát a gyengéd méregtelenítő kezelések szinergikus keverékével. Ahogy emésztőrendszered egészsége optimalizálódik, valamint a test kontúrja átalakul, közérzeted is több dimenzióban javul. Fedezd fel a természet gyógyító erejét tiszta tápanyagokkal és a testtípusodnak megfelelő étrenddel. Elengedhetetlen tudás a mindennapokra, melyet könnyen beépíthetsz és tovább viszel magaddal.

Growth Mindset

Fedezd fel szuper erősségeidet, engedd el a korlátokat, mely visszatart téged álmaidtól. Growth Mindset foglalkozásaink által egy másfajta tudatállapotba kerülhetsz, fejlesztheted agyadat és a memóriádat, mindemellett megtanulhatod a helyes összpontosítást, az idő optimalizációját és az egészséges szokások könnyű kialakítását. 

‍Nyisd ki kivételes életed kapuját, emeld karrieredet és kapcsolataidat egy magasabb szintre.

De-Stressz

Teremtsd meg a belső rugalmasságot, hogy jobban eligazodj a modern élet kihívásokkal és nyomással teli napjaiban. Engedd el a stresszt és szorongást, élesítsd figyelmedet, hogy az egyensúly megélésével az elvonulás után is mélyebben megéld érzéseidet, gondolataidat, testi érzeteidet és környezetedet.

Mitől több egy MNDFL flow céges utazás vagy csapatépítő?

Csapatunk gondos és hozzáértő szakértelemmel segíti a teljes kiengedést, regenerálódást és egyensúly visszaállítást. Válogatott kínálatunk a jóllét négy pillére – elme, testi energia, mikrobiom és szépség – köré fonódik. Igény szerint integrált egészségfelmérés után egyéni programot és a program után jól beiileszthető egyedi tervet kap minden résztvevő.

Csapatépítők

Fedezzétek fel MNDFL flow csapatépítőink különleges világát, ahol garantáltan megtaláljátok a kikapcsolódást, az emberi kapcsolódást és a regenerálódás lehetőségét.

Élményekben gazdag programjainkkal közösen gondolkodhattok, erősíthetitek csapatszellemeteket és találhatjátok meg az inspirációt a sikerhez.

Incentive utazások

Ismerkedj meg az egyedi jutalmazás világával, amit munkatársaidnak és partnereidnek kínálunk! 

Egy Incentive utazásunk során garantáltak a közös élmények, a különleges helyek felfedezése és az emelkedett hangulat, hogy együtt építhessétek a sikeres kapcsolatokat.

Üzleti rendezvények

Fedezd fel az üzleti rendezvények új dimenzióját, ahol kreatív és nem megszokott helyszíneken, valóban egyedi élményt nyújtunk. 

Legyen szó bemutatóról, networkingről vagy ünneplésről a partnerekkel, mi különleges program ötletekkel és változatos kínálattal teremtünk kellemes alkalmat minden résztvevőnek.

Vállalati modern well-being fejlesztés

Érdekel bármely fejlesztő tréning? 
Kialakítanád csapatod fejlesztési tervét közösen velünk? 
Kérjük, add meg az alábbi adatokat, hogy kapcsolatba léphessünk Veled.

Amit leginkább fejlesztenék a munkahelyen