Tóth Réka Ibolya

a MNDFL flow és a MNDFL flow Method megalkotója

A modern, élvezhető és könnyedén beilleszthető tudatosság és jóllét híve.
A Life TV, Petőfi TV, JOY magazin, Glamour, Nők Lapja Szépség, számos hazai podcast, Spirit FM és a Csak pozitívan magazin címlap történeteként bemutatott Réka Ibolya átalakította a meditációról alkotott képet – elérhetővé, szórakoztatóvá és a mozgalmas életmódba könnyen beiileszthetővé teszi.

Réka Ibolya több mint 13 éven át tartó, elkötelezett jóga, meditáció, önismereti útja egy egyszerű, de erőteljes technika kifejlesztéséhez vezetett. Minden MNDFL flow Method technikát olyan emberek számára fejlesztett ki, mint te: elfoglalt elméjű, mozgalmas életet élők számára.

Az ősi gyakorlatokat ötvözi a mindfulness és modern idegtudományok tanával. A gyakorlatokkal könnyűvé válhat az élet, jobban kezelhető a stressz, elérhető az öröm és önbizalom, valamint a fókusz, mellyel sikeres, célokkal teli életet tudunk építeni.

Az elmúlt évek alatt több 100 ezer embert ért el a MNDFL flow Method gyakorlataival. A digitálisan elérhető MNDFL flow Method csomagokkal és a MNDFL flow well-being ügynökség ajánlott vállalati szolgáltatásokkal Réka Ibolya küldetése, hogy a lehető legtöbb embernek megmutathassa a könnyed jóllét és tudatosság útját.

Csatlakozz te is és fedezd fel a MNDFL flow világát, hogy igent mondhass egy örömteli és céltudatos életre!

Interjúk a közelmúltból

Csak Poztivín magazin címlap

Life TV - Ébredj velünk!

Petőfi TV interjú

Spirit Fm interjú