Kosár

Munkahely-Magánélet egyensúly – MNDFL flow Method hanganyag csomag

15,900 Ft

Az egyensúly természetes állapotunk, ebből adódóan elérhető és nagyon önazonos állapot. Mégis a munkahelyi és magánéleti feladatok közt könnyen érezhetjük modern emberként, hogy nehezebb megtalálni ezt az egyensúlyt, szétszórttá válik a figyelem és megbomlik a rend, káoszosak a mindennapok. A Munkahely-Magánélet egyensúly MNDFL flow Method hanganyag csomaggal visszatérhetünk az egyensúlyunkhoz, fejleszthetjük a fókuszálási képességünket és újra levegőhöz juthatunk. A csomag része egy különleges meditáció, amivel megláthatjuk a lehetőségeket és az erőt önmagunkban.

Kategória

Leírás

Az egyensúly természetes állapotunk, ebből adódóan elérhető és nagyon önazonos állapot. Mégis a munkahelyi és magánéleti feladatok közt könnyen érezhetjük modern emberként, hogy nehezebb megtalálni ezt az egyensúlyt, szétszórttá válik a figyelem és megbomlik a rend, káoszosak a mindennapok.

A Munkahely-Magánélet egyensúly MNDFL flow Method hanganyag csomaggal visszatérhetünk az egyensúlyunkhoz, fejleszthetjük a fókuszálási képességünket és újra levegőhöz juthatunk. A csomag része egy különleges meditáció, amivel megláthatjuk a lehetőségeket és az erőt önmagunkban.

Minden jog fenntartva. Jelen hanganyagok és kiadvány – Tóth Réka Ibolya, a MNDFL flow alapítójának jóváhagyása nélkül – sem egészében, sem részleteiben nem sokszorosítható vagy közölhető, semmilyen formában és értelemben, elektronikusan vagy mechanikus módon, beleértve a nyilvános előadást vagy tanfolyamot, a hanganyagokat, bármilyen internetes közlést, a fénymásolást, a rögzítést vagy az információrögzítés bármely formáját.

A szerző nem ad orvosi tanácsot, és nem is szándékozik helyettesíteni az orvosi tanácsadást semmilyen betegség, állapot diagnosztizálására vagy kezelésére.