Kosár

Modern mindfulness esszenciája – MNDFL flow Method hanganyag csomag

23,900 Ft

Fedezd fel a modern mindfulness csodálatos világát! Minden gyakorlat egyedi, MNDFL flow Method stílusban adja át a mindful szemlélet és technika lényegét.

Kategória

Leírás

6 esszenciális MNDFL flow Method gyakorlat és egy önreflektív Workbook vár rád, mellyel könnyen megismerheted és beépítheted a mindfulness technikáit az életedbe.
A gyakorlatok végig kísérnek a mindfulness 3 fő alap pillérén: testi tudatosság, gondolati -és érzelmi világod tudatossága.
A Workbook a MNDFL flow Method hanganyagokhoz nemcsak iránymutatást ad ideálisan beépíthető heti tervvel, de segít meghatározni mindful szándékodat a 3 alap pillérre, önreflektív módon segít elmélyülni saját életedben, hogy a gyakorlatba is könnyen beépíthesd a technikát.
A gyakorlásához napi átlagos 15 percre van szükséged és bárhol, bármikor beillesztheted.

Minden jog fenntartva. Jelen hanganyagok és kiadvány – Tóth Réka Ibolya, a MNDFL flow alapítójának jóváhagyása nélkül – sem egészében, sem részleteiben nem sokszorosítható vagy közölhető, semmilyen formában és értelemben, elektronikusan vagy mechanikus módon, beleértve a nyilvános előadást vagy tanfolyamot, a hanganyagokat, bármilyen internetes közlést, a fénymásolást, a rögzítést vagy az információrögzítés bármely formáját.

A szerző nem ad orvosi tanácsot, és nem is szándékozik helyettesíteni az orvosi tanácsadást semmilyen betegség, állapot diagnosztizálására vagy kezelésére.