Kosár

Employer Branding szolgáltatásaink

Szükségetek van némi inspirációra a munkavállalói tervek és stratégia megalkotásában? Elmélyülnétek az Employer Branding rejtelmeiben? Szerveznétek egy értékes szakmai fejlesztő tréninget, ami a vállalati kultúrát és a tudatos belső-külső kommunikációt támogatja?

Aktuális workshopok

 • Employer Branding
  alapok 1.0

  400,000 Ft
  Alapozó workshop, mely megmutatja a munkáltatói márkaépítés alapjait és feladatait. Megismerhetitek az itthoni és nemzetközi piac trendeket, hogy a verseny hullámain ti is szörfözhessetek. Az EB-Toborzás-Kommunikáció szentháromságán keresztül megérkezünk együtt a ti saját vállalati kultúrátokba illeszkedő stratégia -és kampány pillérekhez.
 • Munkavállalói persona
  & Employee Experience

  400,000 Ft
  Ezen a workshopon az emberek sokaságát figyelembe véve megalkotjuk a ti célcsoport szegmentációtokat és personáitokat. Az Employee Experience, end-to-end munkavállalói életciklus tudatos kialakításával a gyakorlatba helyezzük nálatok az Employer Brandnget, hogy bármilyen fázisban is legyen egy munkavállaló, pozitívak legyenek a tapasztalatai.

  Fontos része a workshopnak a munkavállalói élmény tükörbenézés, hogy ne csak fellegvárakat építsünk, hanem valóban megvalósulható terveket. Örök kérdés a visszamérés, amit szintén beépítünk a rendszeretekbe.
 • Multigenerációs vállalati
  együttműködés

  400,000 Ft
  Napjainkban 4 generáció dolgozik egymás mellett. A workshop alatt megértjük együtt a másik generáció miértjét és hogyanjait, így hidat képezhetünk a két oldal között. A híd mindig összeköt és egyben elválaszt - megismerhetjük saját nézőpontjainkat, találkozhatunk a másik nézőpontjával, melynek köszönhetően megindulhat a párbeszéd és közös tanulás.

Stratégiai szolgáltatások

Teljeskörű szakmai támogatás a kommunikáció világának minden szegmensét érintve, céloknak megfelelően.

Legyen szó célorientált tartalomfejlesztésről, belső és külső PR tartalom, social média előállításról, egy jól működő weboldal megalkotásáról vagy egy konkrét médiakampány megvalósításáról, mi itt vagyunk, hoogy támogassunk, inspiráljunk és közösen érjük el a célokat.

Hogy áll a vállalatotok Employer Branding terén és hol helyezkedtek el a versenytársi környezetben? Mit látnak épp rólatok és milyen csatornákon lehetne kitörési lehetőségetek? 

Milyen a jelentkezési folyamatotok és ami a legfontosabb, mennyire támogatja a munkavállalóidat a meglévő folyamat? 

Ha szeretnétek egy teljeskörű elemzést kapni rólatok és a piacról, ha szeretnétek fejleszteni és akár a hibákból tanulni, ez az audit nektek szól!

Gondoskodó vállalatként szükség van egy jó keretre és megfelelő irányokra, hogy a munkavállalói jóllétet hatékonyan és jólműködően támogassátok. 

A well-being stratégia szisztematikusan segít a szervezetnek látni azokat az eszközöket, mellyel felépíthető a stabilitás és jó teljesítmény. A modern well-being minden területét körbejáró, reális célokat és lehetőségeket bemutató, egyben a nemzetközi trendekkel rezonáló anyagot várhattok. 

Vállalati modern well-being fejlesztés

Érdekel bármely fejlesztő tréning? 
Kialakítanád csapatod fejlesztési tervét közösen velünk? 
Kérjük, add meg az alábbi adatokat, hogy kapcsolatba léphessünk Veled.

Amit leginkább fejlesztenék a munkahelyen