Kosár

Well-being a MNDFL flownál

A well-being ügynökség minden lépésével egy cél felé haladunk: hogy az emberek kevesebb stresszel éljenek és dolgozzanak, megtapasztalják a rugalmasságot, a minőségi kapcsolatokat, céltudatosságot és örömet az életben.

Az emberi teljesítmény értékes kincs, mely hosszútávon őrzendő és nem kizsákmányolandó. Az új egyensúly megteremtésével egy olyan vállalati és gazdasági kultúrát hozunk létre, melyben az emberi egészség és jóllét fenntartható. 

Stratégiai tanácsadó és szolgáltató munkáinkkal örömmel látjuk a hatást az emberek és a vállalatok életében. Eddigi munkáinkkal felgyorsítottuk az elmozdulást egy olyan kultúra felé, ahol a kiégéssel való kérkedést végül red flagnek tekintik, nem pedig becsületjelvénynek.

Rólunk mondták

„A csapatok támogatásának egyik leghatékonyabb módja az, ha olyan programokat hozunk létre, amelyek az alkalmazottakat emberi oldalát is támogatja. A MNDFL flow belső Mentális Egészség Studioval ezt az emberi oldalt szerettük volna támogatni, hogy az alkalmazottak emberileg is érezzék fontosságukat, jelen lehessenek és kiteljesedhessenek.”
„Felbecsülhetetlen értékű az, ha eszközöket adhatok kollégáimnak a stressz és a szorongás csökkentésére. Jó érzés, hogy mindenki jó kezekben van és megtapasztalhatják a gondoskodás magasabb szintjét a MNDFL flows egyéni fejlesztési tervekkel és well-being szolgáltatásokkal.”
“A kiégés óriási stresszt és kihívást okoz. Ezzel a felütéssel kerestük meg a MNDFL flow csapatát, akik modern, professzionális módon fogtak hozzá a témához. Egy teljes programtervet dolgoztunk ki prevencióra és kiégés kezelésre. Nagyon őszitévé vált a kommunikáció nálunk, ami hatott a vállalati kultúránkra és a kapcsolatokra, munkamorálra benne.”
“Már nagyon sok tréninget szerveztünk a MNDFL flow csapatával. Mindig gondosan körbejárják a vállalati helyzetünket, közösen határozzuk meg, milyen fejlesztésre van szükség. Jövőre már az egyéni fejlesztési tervet is közösen alkotjuk meg, hogy még jobban támogassuk a dolgozóinkat a cafeteria rendszerén belül.”
„Ma sok munkahelyet a hatékonyságra és eredményességre optimalizáltak. Ez azt eredményezi, hogy az emberek túlterheltnek érzik magukat. A MNDFL flow well-being ügynökség segítségével megváltoztathattuk azt a módot, ahogyan a vállalatban az emberekhez álltunk, hogy személyre szabott, empatikus munkavállalói élményeket hozzunk létre.”

Ébresztő! Itt az idő, hogy megváltoztassuk, ahogy dolgozunk és élünk!

Küldetésünk nem más, mint az embereket inspirálni, hogy kívül-belül önmaguk legegyészségesebb változatai legyenek! 

Réka Ibolya a MNDFL flow márka létrehozásának kezdő pillanatától fogva szenvedélyesen kutatta a jóllét, boldogság, szorongásmentes élet titkát. A modern tudatosságot hirdető márka az évek alatt egyre nagyobb lett, egyre több ember életére hatott. 

Az emberek fejlesztésével sok hasznos tapasztalat és vízió is érkezett. A pandémia okozta változások és megváltozott emberi kihívások megmutatták Réka Ibolya számára, hogy a well-being eléréséhez nem csupán a mentális egészséget érdemes stabilizálni, de holisztikusan, más-más területeket is szükséges támogatni. 

Ismerve a piaci kihívásokat és a nemzetközi well-being trendeket, a MNDFL flow well-being ügynökség célkitűzése, hogy minél több embernek , vállalatnak és közösségnek javítsa a jóllétét és teljesítményét – és leszámolja azt a kollektív téveszmét, hogy a kiégés az az ár, melyet a sikerért fizetnünk kell.

Vállalati fejlesztő tréningek

A termelékenység előmozdítása a jólléten keresztül. Vállalati fejlesztő termék csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy az emberek jóllétének javításával növeljük a termelékenységüket is. A jóllétetet vizsgáló munkavállalói utókövetések egyértelműen megmutatják: ha vigyázunk magunkra és csapatainkra, teljesítményünk minden aspektusa javul, mindemellett elköteleződésük és energiaszintjük is emelkedik. 

Munkavállalói értéknövekedések egy ügyfelünk felméréséből: 

  • Alkalmazottak elkötelezettségi pontszámainak növekedése: +98%
  • A termelékenységi pontszámok növekedése: +72%
  • A stresszkezelési pontszámok növekedése: +216%
  • Az egészséges kultúra pontszámainak növekedése: +91%

MNDFL Mindset Studio

A  MNDFL Mindset Studio javítja az alkalmazottak közérzetét azáltal, hogy elősegíti a jobb alvást, csökkenti a stresszt és a szorongást, valamint fejleszti a tudatosságot. Hozd el a nyugalmat a munkahelyetekre – adj különleges és hasznos juttatást a munkavállalóidnak. 

Csapatod teljes hozzáférést fog kapni a Studiohoz, ahol könnyen alkalmazható, modern MNDFL flow Method gyakorlatok teszik lehetővé, hogy mindenki a saját igénye és üteme szerint kerüljön egyensúlyba.

Well-being nap szervezése

Vállalati modern well-being napok szervezését vállaljuk. 

Egy teljes nap, mely a jóllétről, az egészséges és kiégésmentes munkavilágról, valamint a töltődésről szól. Ajándékozd meg csapatodat, szervezetedet egy nappal, melynek hosszútávú hatásai lesznek a teljesítményre, az emberek gondolkodásmódjára, az elköteleződésre és a csapatszellemre.

Üzleti rendezvények és céges utazások

Csapatépítőket, incentive utazásokat, üzleti rendezvényeket és modern elvonulásokat szervezünk gondos szakértelemmel és figyelemmel az adott csapat igényeire szabva. Fizikai, szellemi és érzelmi töltődés menedzsereknek, melyben hatékonyan és inspiráló módon tudják elengedni a mindennapi hajtás stressz lenyomatait. Igazi transzformatív pár nap, mely segít elengedni a nehézségeket és azokat a mintákat, melyek korlátoznak a gördülékeny, jóérzésű, egyensúlyi működésben. 

Well-being. Stratégia. Kommunikáció.

A jóllét és bőség körbeölel mindent az életben –  a magán -és az üzleti életben is. Akár elakadást észleltek a szervezetben, akár még nagyobb sikerre vinnétek a vállalat működését, a hazai -és nemzetközi vállalati életet jól ismerő, a HR-Business tanácsadói-Marketing területen több tízéves tapasztalattal rendelkező csapatunk áll elébe a kihívásnak!

A jóllét elérhető, fenntartható, melyhez stratégiai gondolkodásra és a mindennapi kommunikáció átformálására van szükség. Ebben segítünk mi.

MNDFL flow well-being ügynökség ügyvezetés

Tóth Réka Ibolya

ALAPÍTÓ ÉS CEO

MNDFL flow well-being tudományos Advisory Board tagjai

Tudományos tanácsadói testületünk keretében együttműködünk vezető szakértőkkel az idegtudománytól a generációkutatáson át a pszichológiáig, viselkedésváltozásig, hogy biztosítsuk, minden tevékenységünk mélyen a legújabb tudományokban gyökerezik.

dr. Bernschütz Mária

Generációkutató, parapszichológus, mentálhigiénés szakember, generatika.blog.hu szerzője

Szvetelszky Zsuzsa

Az MTA TK "Lendület" Research Center for Educational and Network Studies kutatócsoport tudományos munkatársa, egyetemi oktató. Kutatási területei a pletyka pszichológiája, az informális hálózatok, és a vállalati kommunikáció.

Gáspár Pálffi Brigitta

Alvásterapeuta, Az alvásbetegségek alvászavarok életmód terápiája c. könyv társszerzője

Majoros Krisztina

Burnout Coach

Fuller Bianka

Pszichológus

Nagy-Kovács Ramóna

Személyi edző, aerobik oktató, Fitmummy pre- és posztnatal tréner, Kovirami program alapítója

Futár Zsófia

Funkcionális táplálkozási referens

Pataki Nagy Éva

Kommunikációs, sales & networking szakember

Legutóbbi sajtómegjelenések

Szeretnénk minél több helyre eljuttatni a modern well-being hírét és lehetőségét. Számos helyen indítottunk beszélgetést a mentális egészségről, viselkedésváltozásról, az egyensúlyi vállalati kultúráról és minden modern well-beinget erősítő területről. 

Interjú felkéréssel vagy bármilyen sajtóval kapcsolatos kérdéssel fordulj kérlek vezetőnkhöz, Tóth Réka Ibolyához a rekaibolya@mflow.hu címen.

Spabook élménybeszámoló a MNDFL flow well-being ügynökség megnyitójáról
Life TV - Ébredj velünk!
Petőfi TV interjú
Csak Poztivín magazin címlap