Kosár

Ismerd meg a MNDFL Mindset Studiot!

A MNDFL flow által fejlesztett Mindset Studio javítja az alkalmazottak közérzetét azáltal, hogy elősegíti a jobb alvást, csökkenti a stresszt és a szorongást, valamint fejleszti a tudatosságot. Hozd el a nyugalmat a munkahelyetekre – adj különleges és hasznos juttatást a munkavállalóidnak.

1_Meditáció, koncentráció
MEDITÁCIÓ
2_Légzésszabályozás
LÉGZÉSSZABÁLYOZÁS
3_Mindfulness
MINDFULNESS
4_Önreflexió
ÖNREFLEXIÓ
5_gondolati mintázat átírás
POZITÍV MEGERŐSÍTÉSEK
E-könyvek
E-KÖNYVEK
Mindset
EXKLUZÍV MINDSET TARTALOM

Mi található a Studioban?

Könnyed és modern MNDFL flow Method meditációk és mindfulness gyakorlatok,  amelyek segítségével a munkavállalók perceken belül nyugodtabbá és koncentráltabbá válhatnak.

Egyszerű légzőgyakorlatok biztosítják, hogy az alkalmazottak kiegyensúlyozottabbak és figyelmesek legyenek, hogy bármilyen élethelyzetet stabilan kezeljenek, akár a munkában, akár azon kívül.

E-könyvek, munkafüzetek, exkluzív well-being tartalmak kifejezetten munkavállalók számára, hogy megtalálják az egyensúlyt munkanapjuk előtt, közben és után.

Hogyan működik?

Csapatod teljes hozzáférést fog kapni a MNDFL Mindset Studiohoz, ahol könnyen alkalmazható, modern MNDFL flow Method gyakorlatok teszik lehetővé, hogy mindenki a saját igénye és üteme szerint kerüljön egyensúlyba.

Legyen az stresszkezelés, fókusz -és alvásminőség javítás, önbizalom növelés, mindfulness technikákban elmélyülés, pozitív gondolatokra hangolódás vagy légzésszabályozás, a MNDFL flow Method gyakorlatai hatékonyan tudják ezt támogatni. A gyakorlatok mellett exkluzív tartalmak, letölthető e-könyvek inspirálnak minden munkavállalót.

 

HALLGASS BELE:

MNDFL légzésszabályozás, Stresszűzés, 4-8

Miért érdemes?

Kiemelkedő munkavállalói élményt, valós idejű vállalati mentális egészség állapot riportot és szakértői támogatást biztosítunk.  

Kevesebb stressz és kiégés – ez pedig kevesebb betegnapot, jobb összpontosítást és hatékonyabb csapatmunkát jelent. 

Admin felületünk értékes betekintést nyújt az alkalmazottak elköteleződésére – így megalapozott döntéseket hozhat csapata mentális egészsége érdekében.

MNDFL flow CARE

Minden egy helyen. Exkluzív mentális egészségügyi ellátás.

Elérhető kiegészítő csomagként a MNDFL flow CARE Kiváló minőségű, csapatalapú mentális egészségügyi ellátás, amely növeli az elkötelezettséget és javítja az eredményeket, beleértve:

  • Igény szerinti, korlátlan mentálhigiénés coaching
  • Videóterápia 2 napon belül
  • Kritikus események támogatása
  • Vezetői konzultációk, menedzserképzések
  • Mindfulness, alvás és megelőző programok
  • Mindfulness, meditációk, alvás, fókusz és önbizalomtartalom

Vállalati modern well-being fejlesztés

Érdekel bármely fejlesztő tréning? 
Kialakítanád csapatod fejlesztési tervét közösen velünk? 
Kérjük, add meg az alábbi adatokat, hogy kapcsolatba léphessünk Veled.

Amit leginkább fejlesztenék a munkahelyen