Blog post

Siker kérdések - kérdezd meg őket és lépj közelebb a siker felé most! (cikksorozat - 2. rész)

július 28, 2018

Folytatjuk a sikerre vezető út építését a mai nappal is, siker kérdések cikksorozat 2. rész. Válaszold meg a mai 5 siker kérdést és lépj még közelebb a siker felé!

 

6. Siker kérdés

Hogy szeretnéd, hogy mások lássanak téged?

Amint elkezded tudatosítani a képét, ahogyan szeretnéd, hogy az emberek lássanak téged, már el is kezdted annak formájába önteni magadat. Te mit hallanál szívesen magadról? Gondolom te is szívesen hallanál magadról elképesztően jó dolgokat. Válj azzá az emberré, aki ezeket az elképesztő jó dolgokat adja az embereknek!

 

7. Siker kérdés

Mit gondolsz, mások hogyan látnak téged most?

Ez a kérdés eltér az előzőtől, ne légy rest ezt is megválaszolni. Gondolkozz el azon, vajon mások hogyan látnak ténylegesen téged a mindennapokban. Amint megválaszolod a kérdést, megismerheted még jobban önmagadat, a gyengeségeidet és észlelt hibáidat, amiket szuperül átalakíthatsz akár erősségeddé is.

8. Siker kérdés

Te mit hiszel: a sorsod előre meghatározott vagy teljesen a te kezedben van?

Akármiben is hiszel, az hatással van a mindennapjaidra. Ha úgy gondolod, hogy sorsod előre meghatározott, könnyen tekintheted hibáidat is a sors kezének. Ha azonban nem hiszel a sors irányításában, könnyen okolhatod mindig magadat a hibák elkövetése miatt. Érdemes a kettő közötti egyensúlyt megtalálni. El kell fogadni az élet eseményeit, ám továbblépni utánuk, emellett pedig felismerni a hibákat és javítani rajtuk.

9. Siker kérdés

Szerinted mi az élet értelme?

Velős kérdés, ami mélyreható válaszokkal neked is megmutathatja, hogy te is egy értékes darabja vagy a világnak. A világ sem lenne ugyanolyan nélküled. Válaszaid akár motiváló erőt is adhatnak, hogy lásd, minden cselekedetednek pozitív hatása is lehet a világra. Így pedig kizárod majd a negatívokat is egyben!

10. Siker kérdés

Ha kapnál egy ingyenes szabadnapot, mit kezdenél az időddel?

Visszamásznál az ágyba vagy keresnél egy olyan tevékenységet, ami hozzáad az életminőségedhez? Ne érts félre, a pihenés is nagyon fontos és megvan az életben való helye. De ha egy passzívabb tevékenységet választanál inkább, lehet hogy pont ez korlátoz téged egy örömteli tevékenység sikerélményétől.

 

A siker kérdések cikksorozat 2. részének végére értünk. Ha újravennéd az első kérdéssort, itt megtalálod bármikor. Hamarosan pedig érkezik a befejező rész 5 további sikert hozó kérdéssel!

Szép napot,

Réka Ibolya

 

Előző bejegyzés Következő bejegyzés