TALÁN TE VAGY AZ A SZEMÉLY, AKI…

…képtelen lazítani és végkimerülésig csinálja a dolgait …folyton agyal valamin, ám ezek a gondolatok nemhogy segítik, de nehezítik az életét …stresszesnek találja az életét és még nem tudja, hogy lehet kiegyensúlyozottan is létezni stresszben is

 

 

MIKOR VOLT UTOLJÁRA, AMIKOR…

…megélted a jelen pillanatot és nem a múlton vagy a jövőn kattogtál …úgy érezted, most igazán fókuszált vagy és megtaláltad központodat …belső félelmeidtől mentesen, bátran és szabadon tetted dolgodat

 

Lehet, hogy ritkán történik meg velünk, hogy a jelenben vagyunk, de ez fejleszthető és van rá egy jó módszerem is neked! Képes vagy bármire, legfőképp a jó dolgokra. Képes vagy elérni minden egyes célodat és megvalósítani az ötleteidet. Csak egy kis útmutatóra van szükséged, amit szívemből ajánlok most neked.

 

OFFICE MINDFULNESS – stresszcsökkentő tréning kis -és nagyvállalatoknak

 

6 hetes OFFICE MINDFULNESS© program cégeknek, hogy behozzátok a jelent az irodai életbe! Felnőtt életünk legnagyobb részét a munkahelyünkön töltjük. Akár szeretjük azt, akár nem, azon dolgozunk minden nap, hogy fenntartsuk magunkat és hozzájáruljunk a társadalom jólétéhez. Ébrenléti időnk nagy részét töltjük munkával, így ha az valahogyan megromlik vagy nehézzé válik, pusztító hatással lehet ránk is.

Az OFFICE MINDFULNESS© egy 6 hetes interaktív program, melynek keretében hetente egyszer találkozunk és megérkezünk a jelen pillanatba.

  • Heti rendszerességgel találkozunk és megismerünk, együtt gyakorlunk meditációkat.
  • Minden alkalommal workshop-szerű, inspiráló előadás keretében elmélyülünk az elméleti részletekben. Minden a tudatosság fejlesztését szolgálja közvetlen, interaktív formában. Olyan témákat ismerhetnek meg a résztvevők, mint a cselekvő, létező üzemmód különbsége, a stressz és annak hatásai, jó és rossz stressz közti különbség, aggodalmaskodás vagy rágódás, együttérzés, elfogadás.
  • Szerves része a programnak az otthoni gyakorlás, melyben egy 100 oldalas munkafüzet és hanganyagok segítik a résztvevőket.

 

Kinek ajánlom a programot? Mindenkinek ajánlom, aki szeretne megállni az élete mellett, nem csak átrohanni azon. : ) Aki szeretne tudatában lenni annak, mi történik benne és a környezetében. Aki szeretne tudatosan válaszolni, ahelyett, hogy elsodornák a történések. Aki szeretne még jobban koncentrálni, fókuszáltan dolgozni vagy csak egyszerűen jobban figyelni a barátaira, szeretteire. Aki szeretne nyugodtabbá válni, megélni a hálát és együttérzést az életében. Aki szeretne megérkezni többször a jelen pillanatba, ahelyett, hogy a múlton vagy jövőn rágná magát.

Árajánlat és csomagajánlat: rekaibolya@mflow.hu

 

MNDFL @LIFE workshop

 

3 órás MNDFL @life interaktív workshop, hogy behozd a jelent a mindennapjaidba! A 3 órás foglalkozás alatt megismered a mindfulness alapjait és azokat az alapelveket, amikkel elindítod az igazi életáramlást. Szórakoztató, közvetlen workshop, amiben közelebb kerülsz önmagadhoz, így az élethez is.

Rendeznétek egy különleges programot a barátokkal? Megajándékoznád a partnereidet egy különleges programmal? Jelentkezz és tapasztald meg az igazi szabadságot! A praktikum híve vagyok, így a workshop interaktív: rengeteg gyakorlattal megismerkedhetsz, amit haza is vihetsz egy MNDFL @life kisokos formájában.

Árajánlat: rekaibolya@mflow.hu