About

Üdvözöllek a MNDFL flow oldalon! A MNDFL flow egyfajta online guide, ami segít neked  a nyugalmat megtalálni a mindennapi életben! Erősen hiszem, hogy boldogságunk a mindennapi élet kis pillanataiból áll és csak tőlünk függ, hogy ezeket a pillanatokat hogyan látjuk és mennyire értékeljük. Itt a lehetőség, hogy együtt lelassuljunk, reflektáljunk az életre és gondoskodjunk elménkről, testünkről és lelkünkről. Akár ismerős vagy a mindfulness, produktivitás és önfejlesztés világában, akár nem, az oldalon található témák segítenek majd téged utadon egy kiegyensúlyozottabb lét felé!

 

 

Tóth Réka Ibolya

 

 

Mindfulness coach, meditáció és relaxáció tréner, jógaoktató, marketingkommunikációs szakember.

Réka Ibolya a MNDFL flow alapítója. A MNDFL flow hozzásegíti az embereket, hogy elkötelezettek maradjanak egy tudatosabb életáramlásban és a jelen megélésében. A MNDFL flow képessé tesz mindenkit arra, hogy önbizalommal telve megtalálja céljait és aszerint élje az életét.

Réka Ibolya már számos platformon hozzásegítette az embereket egy tudatosabb élethez. Együttműködése olyan neves kiadókkal és TV csatornákkal, mint a Cosmopolitan, Shape, JOY, Fanny vagy a FEM3 mind olyan megjelenések, ahol az emberek megismerhették közvetlen, nyílt stílusát és tudását.

Réka Ibolya certifikált meditáció, relaxáció és jógaoktató (hatha, nőijóga, kismamajóga). Nemzetközileg akkreditált mindfulness oktató, tanulmányait a spanyol központú Mindful Academy International-nél végezte Kathy Ward vezetésével. Az életet folyamatos tanulásnak tartja, így részt vett akkreditált autogén tréner pedagógus továbbképzésen – ahol a gyermekek számára könnyedén tanítható mindfulness és relaxációs technikákat sajátította el -, ezen kívül számos mindfulness és női műhely munkában. Szerzett diplomát marketing és kommunikáció területen, amit szeret a jó ügy érdekében felhasználni, hogy üzenete minél több emberhez eljuthasson.

 

 

Rólam mondták

„A közös munkánk során Réka Ibolya mindig olyan derűsen és hatalmas energiával mesélt a jógáról, hogy félretettem a korábbi negatív tapasztalataimat, mely szerint „a jóga nem nekem való”, és ellátogattam az órájára. Amellett, hogy az egész testemet átmozgatta, a stresszes gondolataim is köddé váltak. Nem volt kérdés, hogy őt választjuk szakértőnek a Cosmo Jóga melléklet Irodai Mindfulness című cikkéhez, mert a módszerével a nyugalom és a tiszta gondolatok nemcsak egy jóga órán, hanem egy elfoglalt irodai nap során is könnyedén megvalósíthatóak.”

Sabján Johanna,  a Cosmopolitan Hungary főszerkesztője

 

 

“Akár a jóga gyakorlásán vagyok, akár személyesen beszélgetek vele, csak azt érzem: minden rendben van, minden jó! Tóth Réka Ibolyából árad az inspiráló elégedettség és a nyugalom, ami könnyen beléd is átszivárog, ha elég nyitott vagy rá. Ez a pozitív kisugárzás a határtalan nyugalommal párosítva, nem csak a jóga gyakorlást teszi egy az átlagosnál különlegesebb élménnyé, de a hatása is érezhető még utána is napokkal. Személy szerint nekem, aki képtelen lelassulni, és akin könnyen elhatalmasodik a káosz, nagy szükségem van az ő impulzusaira, hogy időnként helyrebillentsem az egyensúlyt magamban! De biztos vagyok benne, hogy másnak is.”

Birta Brigitta, a SHAPE főszerkesztő-hetyettese, JOY.hu online vezető szerkesztője

 

 

“Réka Ibolya felkészültsége és a gyakorlásokhoz való hozzáállása példaértékű. A legprofibban szabja az órát a résztvevőkre, legyen az magán-, páros- vagy csoportos foglalkozás. Réka Ibolya instruktori stílusa tökéletes alapot biztosít ahhoz, hogy minden gyakorlás egy külön élmény legyen, ami megnyugtat és rengeteg pozitív energiával tölt fel.”

Werderits Szilvia, a magyarországi H&M marketing menedzsere